English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Δευτέρα 26 Απριλίου 2010

                             Καζάκος Θοδωρής - Βιογραφικό & δισκογραφία
             
Ο Θοδωρής Καζάκος γεννήθηκε και μεγάλωσε στη Θεσσαλονίκη. Από μικρή ηλικία αγάπησε τη μουσική, ασχολήθηκε με τη βυζαντινή μουσική και το λαϊκό τραγούδι, με το οποίο και ασχολείται σήμερα επαγγελματικά.

Έχει συνεργαστεί με σημαντικούς Έλληνες συνθέτες, όπως ο Σταύρος Κουγιουμτζής, ο Γιάννης Σπανός, ο Χρήστος Λεοντής και ο Γιώργος Ζήκας. Επίσης συνεργάζεται με την Εστουδιαντίνα Ν. Ιωνίας Βόλου και με την Εστουδιαντίνα Νέων Ν. Ιωνίας Βόλου.

Με την Εστουδιαντίνα πήρε μέρος σε τηλεοπτικό αφιέρωμα για τον Λευτέρη Παπαδόπουλο. Επίσης έχει συμμετάσχει και σε διάφορα άλλα τηλεοπτικά προγράμματα.

Εδώ και αρκετά χρόνια συνεργάζεται με διάφορα μουσικά σχήματα και εμφανίζεται σε διάφορες μουσικές σκηνές.

Η πρώτη δισκογραφική του εμφάνιση γίνεται στο δίσκο «Απ΄την αρχή» της Χρυσούλας Σταύρου και ακολουθεί η συμμετοχή του στο δίσκο «Από τη Νάξο στα Θερμιά», του Γιάννη Μαχαίρα.

Ο Θοδωρής Καζάκος μας καταθέτει τώρα την πρώτη του ολοκληρωμένη προσωπική δουλειά με τίτλο «Μέσα στο όνειρο». Πρόκειται για 15 νέα τραγούδια, κυρίως σε έντεχνο – λαϊκό ύφος, ενώ δεν λείπουν και οι εκπλήξεις με τραγούδια που διακρίνονται για το παραδοσιακό τους ηχόχρωμα.

Αξιοσημείωτη είναι η συμμετοχή της Σοφίας Εμφιετζή στην ερμηνεία δυο τραγουδιών.

Δεν υπάρχουν σχόλια: