English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Παρασκευή 16 Απριλίου 2010

                      Αποφασίσαμε να σταματήσουμε το τρελό τρένο του ροκ εν ρολ


Με τρεις συναυλίες, σε Γιάννενα, Θεσσαλονίκη και Πάτρα, ρίχνουν αυλαία επί ελληνικού εδάφους οι «Scorpions», που με αυτήν την παγκόσμια περιοδεία τους ολοκληρώνουν τη μουσική πορεία τους.

Ο Κλάους Μάινε από τη Θεσσαλονίκη μίλησε για τις συναυλίες που θα δώσουν οι Scorpions στη χώρα μας

Ο Κλάους Μάινε από τη Θεσσαλονίκη μίλησε για τις συναυλίες που θα δώσουν οι Scorpions στη χώρα μας

«Επειτα από 40 χρόνια διαδρομής στο τρελό τρένο του ροκ εν ρολ, αποφασίσαμε να σταματήσουμε. Είναι καλό να βάζεις τέλος όταν είσαι σε πολύ υψηλό επίπεδο. Ηταν κάτι που ίσως έπρεπε να γίνει δέκα χρόνια πριν», δήλωσε ο τραγουδιστής του συγκροτήματος, Κλάους Μάινε, ο οποίος βρέθηκε χθες στη Θεσσαλονίκη και έδωσε συνέντευξη Τύπου, ενώ αποκάλυψε ότι η ιδέα για τη διάλυση του γκρουπ προέκυψε μετά την ολοκλήρωση του τελευταίου άλμπουμ τους, «Sting in the tail».


«Τότε αναρωτηθήκαμε πώς θα μπορέσουμε να ξεπεράσουμε μια τόσο δυναμική δουλειά. Η απόφαση πάρθηκε απ’ όλους μαζί, δεν υπήρξαν ούτε τσακωμοί ούτε διαφωνίες. Εχουμε πολλή ενέργεια και θέλουμε να τη διατηρήσουμε έως την τελευταία συναυλία μας. Το χρωστάμε, άλλωστε, στους θαυμαστές μας», είπε.

Ο Κλάους Μάινε δεν έχει αποφασίσει τι θα κάνει στο μέλλον, όταν το συγκρότημα δεν θα υπάρχει πια. «Υπάρχει πολύ μουσικό υλικό, που δεν έχει κυκλοφορήσει, ίσως να γίνει κάτι με αυτό μετά. Πιστεύω, πάντως, ότι θα έχω επαφή με τη μουσική και στη συνέχεια», απάντησε σε σχετική ερώτηση.

Η περιοδεία των «Scorpions» έχει τίτλο «Get your sting and blackout» και θα ξεκινήσει στις 7 Μαΐου από τη Γερμανία, ενώ θα γυρίσουν όλο τον κόσμο και μόλις τελειώσει θα κυκλοφορήσει ένα DVD με τις σημαντικότερες στιγμές της.


Στην Ελλάδα οι «Scorpions» θα δώσουν τρεις συναυλίες, στις 5 Ιουνίου στο Εθνικό Στάδιο Ζωσιμάδων στα Γιάννενα, στις 7 Ιουνίου στο Γήπεδο του Μακεδονικού στη Θεσσαλονίκη και στις 9 Ιουνίου στο Παμπελοποννησιακό Στάδιο στην Πάτρα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: